Експерт за Фрог: Модифицирана агресията на исляма тръгва по стари трасета

lubo-8  Трагедията в Париж е многопосочна. В света катализира вътрешномюсюлмански конфликт. В същото време агресията на исляма по старите трасета на нашествието на османските войски,стигнали до Виена преди няколко столетия и оставила тежки поражения по нашите земи, е факт. Тази агресия е модифицирана, но не по-малко опасна. Това каза за Фрог нюз дипломатът Любомир Шопов.

    България отново е в устата на вълка – този път двуглав. На неокапитализма и на неоосманизма. Затова не партиите,а законът трябва да е гарант на индивидуалните свободи на българските граждани – с еднакви права и задължения,независимо от религиозната и етническата им принадлежност, би камбаната за опасностите и у нас Любомир Шопов.

        Тези,които се стремят да съградят анклави на 111 000 кв.км.българска земя, да противопоставят, да разделят, за да владеят, да ни водят към Босфора,вместо към Брюксел трябва да бъдат поставени на място. Без да бъдат ограничавани да работят за България и за нейния народ, посочи той.

        Светът ще анализира станалото във френската столица, след като получи достатъчна информация за това, допълни дипломатът.

FROGNEWS

Пълният текст:

1.ДПС не е нито проруска,нито проатлантическа партия.ДПС е антибългарска партия-партия на интереса.Преди няколко месеца в Москва се чества 70 годишнината на МГИМО.Лично  Владимир Путин приветства стотиците випускници на института,дошли от цял свят.Сред тях и малката групичка българи.За ДПС не стана дума.За ДПС и останалите партии на „прехода’,който аз наричам „разорение“ на българската държава става дума в почти завършената ми трета авторска книга с работно заглавие „Държавна сигурност“.Ще спомена нещо от  нея.Ахмед Доган по линия на Първо главно управление на МВР се готви като „нелегал“.По план трябва да бъде /с фалшиви документи за самоличност/ внедрен в САЩ.След година-две,вече като натурализиран американец да работи за българското разузнаване в Турция или където е необходимо.Но той се включва в работата на нелегална протурска група/в нея има  агенти на българското контраразузнаване/.Групата е арестувана.Предстои процес.Ръководството на ПГУ решава да направи последен опит,за да „спаси“ агента си,в който е инвестирало много.Полковник Т.Т.провежда .разговор с него в конспиративна квартира в района на „Руски паметник“.Казва му,че има два пътя-да забравят за случилото се и да продължат подготовката за САЩ.Другият е да се върне в затвора.Меди Доганов избира втория.След няколко седмици при полковника отива един от съветниците на КГБ.Казва му,че Доганов твърдо няма да работи за българското разузнаване,но КГБ иска да направи контакт с него.Дирите му се губят за кратко.Следва процес,присъда,затвор.Свобода.Основаване на ДПС и т.н.Лютви Местан се държи като ощипана госпожица.Той по нищо не наподобява лидера си.Той е човек без биография.Очаквам да пише и до ООН,до Ватикана и т.н.А ДПС е антибългарска партия,защото работи за разрушаването на българската държава.С измислени модели за „етнически мир“,за „стратегически малцинства“,за защита на универалните човешки права.Местан е готов и правата на негрите в Америка да брани,но не го канят в САЩ.ДПС не е направило нищо българските мюсюлмани да заживеят по добре,заедно с българските християни,с циганите,с другите етноси.Ако Ахмед Доган не разбере,че времето за мъст отмина,тя ще унищожи и него самия,значи напразно е завършил философия.

2.Отношенията между ГЕРБ и ДПС в Народното събрание ми приличат на мираж върху подвижни пясъци в пустинята.Може да приеме най-неочаквани форми.Повече ме интересува поведението на ГЕРБ.Ще се възползва ли вече помъдрелия Бойко Борисов от шанса,заедно с други партии в парламента да намери формулата за единение на българската нация,за извеждане на българския държавен интерес като единствено  значим?На БСП не разчитам-върхушката в тази партия доказа,че е импотентна и продажна спрямо ДПС и  в крайна сметка спрямо народа и държавата.Станишев и Пирински,вместо да се крият зад брюкселските дантели да се върнат в България,да понесат позора и да се борят за каузата,ако са мъже..А „патриотите“?Ще си играят на политика или ще хващат бика за рогата ?Фактора време е гилотина за тях.Георги Първанов дълги години беше любимец на „либералите“.Реформаторския блок се е обвързал с друга турска партия-на Касим Дал.Преди време ОДС не направи коалиция с него,защото искаше турски език за втори официален.Съгласили ли са се с него новите му приятели?Използват ли заедно турски пари за политически и други цели?Много въпроси,но най-вече националния чакат своето решение.

Щом партиите в Народното събрание са до една български-нека започнат да работят не за себе си,а за България.В противен случай не ни чака нищо добро. Събитията в Белгия, Холандия, Германия, Франция, Ислямската държава, новата „студена война“ са последни предупреждения, че времето за „игрички“ свърши.

         Любомир Шопов е дългогодишен дипломат и офицер от българското разузнаване, син на несменяемия шеф на ДС генерал-полковник Григор Шопов.

 P.S.

Трагедията в Париж е многопосочна.В света катализира вътрешномюсюлмански конфликт.В същото време агресията на исляма по старите трасета на нашествието на османските войски,стигнали до Виена преди няколко столетия и оставила тежки поражения по нашите земи е факт-модифицирана,но не по-малко опасна.България отново е в устата на вълка-този път двуглав. На неокапитализма и на неоосманизма. Затова не партиите,а закона трябва да е гарант на индивидуалните свободи на българските граждани-с еднакви права и задължения,независимо от религиозната и етничската им принадлежност.Тези, които се стремят да съградят анклави на 111,ооо кв.км.българска земя, да противопоставят, да разделят, за да владеят,да ни водят към Босфора, вместо към Брюксел трябва да бъдат поставени на място. Без да бъдат ограничавани да работят за България и за нейния народ. Светът ще анализира станалото във френската столица след като получи достатъчна информация за това.

Поместено в: Публикации

Leave a Reply
Изработка на сайт: OnboxMedia