Ветерани от ДС

КОНТРАРАЗУЗНАВАЧИ ТВОРЦИ СИ УЧРЕДИХА КЛУБ?
В навечерието на 24 май – празника на славянската писменост и на българската просвета и култура, група известни контраразузнавачи – изявени творци в различни области на литуратурата, изкуството и науката, се събраха в салона на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, за да учредят свой клуб. Срещата бе организирана по инициатива на Управителния Съвет на Национална Асоциация Сигуурност и на нейния председател полк. /з/ Асен Георгиев.
Без предварително утвърден сценарий, един след друг се изреждаха желаещите да прочетат свои стихове или да направят предложения за бъдещата дейност на клуба.
Чавдар Тепешанов  от бившето Шесто управление на ДС заслужено спечели ръкоплясканията на колегите си със своето стихотворение „ Наследство „.
Известният карикатурист и не по-малко известен в своите среди контраразузнавач о.з. полковник Красен Ракаджиев бе подредил импровизирана изложба от политически карикатури, която всички разгледаха с голям интерес.
Решено бе в бъдеще клубът да организира промоции на книги на свои членове, както и да бъдат събрани в една обща библиотека всички излезли досега такива  творби.
о.з. полк. ПЕТЪР ПЕТРОВ

Поместено в: Публикации

2 коментара

  1. Кирил Петков Л ъжовски Says:

    В Русе имаме изградена оргаенизация АС. Ръководи се от ОР полковник Апостол Апостолов. Аз лично високо оценявам дейноста, отразена в саита. До нови срещи. ОР инж.полковник Лъжовски.

    Posted on май 23rd, 2012 at 10:06

  2. ГКПП КАЛОТИНА Says:

    На 24.06.2012г. в гр.Драгоман се проведе среща на бивши и настоящи служители на ГКПП – Калотина.

    Posted on юни 24th, 2012 at 14:17

Leave a Reply
Изработка на сайт: OnboxMedia